Forfatter og musiker Annette Bjergfeldt
Foto: Petra Kleist

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Glashjørnet
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Unge/Voksne

Varm op til Ordkraft i selskab med Annette Bjergfeldt

15.02.22
Et livstykke kommer forbi! Forfatter og musiker Annette Bjergfeldt fortæller om sin vidunderlige, sjove og livskloge debutroman ’Højsangen fra Palermovej’, fra 2020.

Gå ikke glip af forfatter og musiker Annette Bjergfeldt, når hun kigger forbi for at fortælle om den vidunderlige, sjove og livskloge debutroman "Højsangen fra Palermovej, fra 2020. 

Denne fabel, med dens mildest talt sprudlende og kulørte persongalleri, er et sandt festfyrværkeri af mennesker og historier. Og hvor forskellige den russiske morder og cirkusmormor Varinka, den svenske dueinstruktør Jan Gustav og bogens fortæller, den generte og mislykkede kunstmaler Esther, end er – ja så er de i familie. Familiebånd, der på godt og ondt binder dem sammen - de er en flok. Hvad familiebåndene betyder, vil Annette Bjergfeldt fortælle meget mere om. Debutromanen er i øvrigt solgt til 18 lande.   

Hun vil også løfte et lille slør af handlingen i sin nye, endnu ikke udkomne bog – det er noget med et sømandshjem i en fiskerby i Nordjylland – og igen er der vilde skæbner, som fletter sig ind i hinanden.   

Vi synes virkelig, du skal unde dig selv at opleve Annette Bjergfeldt berette om sine bøger, sine inspirationskilder og ikke mindst hvordan, hun laver researchen til sine bøger.  

Foredraget med Annette Bjergfeldt er en del af opvarmningen til Ord- og litteraturfestivalen Ordkraft, som i 2022 afholdes den 7.-9. april i Nordkraft i Aalborg. Annette Bjergfeldt besøger en række nordjyske biblioteker i starten af 2022. Læs mere på www.ord-kraft.dk

Materialer