Ungdomsbladsredaktion - AI-genereret

Folkeværkstedet og Glashjørnet
For alle
Unge/Voksne

Vær med til at skabe Aalborgs nye ungdomsblad

14.02.24
Aalborg mangler et ungdomsblad, der tager sine læsere seriøst. Vær med og bliv en del af redaktionen, der gør noget ved det.

Aalborg mangler et ungdomsblad, der præsenterer dig for alt det og alle dem, du ikke anede ville inspirere dig. Et blad som tager dig med på en inspirerende rejse ud i alle de afkroge, hvor de sociale mediers ekkokamre aldrig kommer.

Tanken med bladet er ikke, at vi kun skal skrive. Vi vil også arrangere events og spille en rolle i det lokale ungdomsliv.

Hvordan? Det kan du være med til at bestemme. Onsdag den 14. februar 2024,  kl. 19.30 - 21.00, holder vi et opstartsmøde, hvor du kan byde ind med alt det, du kan, vil og håber på.

Også en legeplads

Vi skal prøve os frem, lege med mediet, fejle og lave successer. Redaktionen har plads til alle, uanset om du har 2 eller 20 timer om måneden at bidrage med – uanset, om du er på skole, arbejder eller nyder dine sabbatår.

Vi har brug for dig, hvad enten du er interesseret i at skrive artikler, skyde og redigere video, lave podcasts, skabe events, anmelde kunst & kultur eller stå for salg og marketing.

Vi vil skrive både om unge og voksne ting – men altid set fra unges vinkel .. og ALTID i en god tone. Vi gider ikke de voksne mediers konflikter og dårlige nyheder. Vi vil hellere tale os allesammen op, samt lytte til ideer og løsninger i stedet for at svælge i problemer.

Hvorfor?

Sociale medier er designet til at gøre os dummere – så vi ukritisk klikker på annoncerne. Det er fair nok – vi vil bare det modsatte: Gøre læserne gladere og klogere uden forstyrrende addwords og bannerreklamer.

Vi vil rundt om, hvad der sker i byen, sport, sabbatår, rejser, kunst & kultur, politik, identitet & seksualitet samt kreativitet - men på vores egen måde!

Kom og vær med til at bestemme, hvad den skal være.

Læs mere om ungdomsbladet her