Teaterdirektør fra Teater Nordkraft, Minna Johannesson

Unge/Voksne

Udforsk den mørke kærlighed med Minna Johannesson

18.01.24
Træd ind i skyggerne af lidenskab og dyk ned i de komplekse lag af kærlighed sammen med Minna Johannesson, direktøren for Teater Nordkraft.

I løbet af aftenen vil vi dykke ned i diskussioner om, hvad der definerer god og udfordrende kærlighed, og hvordan denne nysgerrighed er en drivkraft i opsætningen af Teater Nordkrafts nye forestilling "Betty Blue". En forestilling der i øvrigt er baseret på den klassiske roman af Philippe Dijan fra 1986.

Minna tager os med hele vejen fra hendes valg af netop den bog til nogle af de kreative valg, hun har taget i tilblivelsen af "Betty Blue." Med et glas rødvin i hånden kan du høre om, hvordan den altopslugende og besværlige kærlighed fungerer som en kraftfuld drivkraft i at skabe lækker teatermagi.

Sæt kryds i kalenderen den 18. januar. Oplev, hvordan kærlighedens komplekse nuancer kan forme og forvandle kunsten, og vær med til at skabe en mindeværdig aften sammen med Minna Johannesson og bibliotekar, Sara Boe Hansen.

Vi ser frem til at se jer til en skøn aften

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja
Niveaufri adgang: Ja
Handicapvenligt toilet: Ja
Fast teleslyngeanlæg: Ja

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket via dette link.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, må du endelig skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.