Simon Brinck og Tine Høeg

9000 Aalborg
Køb billet(ter)
Unge/Voksne

Tour de chambre - en forelskelseskoncert med forfatter Tine Høeg og musiker Simon Brinck

03.11.21
Oplev forfatter Tine Høeg og musiker Simon Brinck i en romankoncert over Tour de chambre. Et fængslende og intimt lydunivers - eller et musikalsk heartbreak, som Tine Høegs forlag Gutkind kalder det. Koncerten begynder med en samtale mellem Tine Høeg og Helen Schrøder fra Teater Nordkraft.

Mange af os har prøvet det. Ind på det første værelse, drikke, snakke kort, ind på det andet værelse, drikke snakke kort, ind på det tredje værelse, drikke, danse, ind på det fjerde værelse, drikke, danse på bordet, øh og hvad skete der så? Jeg kan ikke huske resten. Et helt traditionelt forløb for en klassisk Tour de chambre.

Sådan er det også i Tine Høegs seneste roman af samme navn, men ikke kun. Her går tingene over gevind. Ud af værelsesturene opstår et trekantsdrama mellem hovedpersonen Asta, hendes bedste veninde Mai og Mais kæreste August, der på ulykkelig vis dør på kollegiet. Og Mai ved ingenting om August og Asta…

Alt dette og meget mere afsløres præcis 10 år efter Augusts død og hvad så? Godt spørgsmål, som DU nu kan få et helt unikt indblik. Tine Høeg har i samarbejde med musiker Simon Brinck skabt en romankoncert over bogens handling. Romanen bliver på den måde fortalt på en helt anderledes, sanselig måde i et fængslende og intimt lydunivers. Et musikalsk heartbreak, som Tine Høegs forlag Gutkind kalder det.

Simon Brinck er konservatorieuddannet komponist og guitarist, der ud over at undervise og lave sin egen musik komponerer musik til teater, film og tv og har samarbejdet med kunstnere som Oh Land og Bisse.

Så altså: Simon + Tine + Tour De chambre = Du får en ubændig lyst til at flytte på kollegie igen! – og dog.

Aftenen begynder med en samtale mellem Tine Høeg og Helen Schrøder fra Teater Nordkraft.

Der er gratis entré, men tilmelding er nødvendig.

Arrangementet er en del af #ViGenstarterAalborgSammen

Samarbejdspartnere: Ordkraft, Teater Nordkraft, Abzalon Event Factory og Aalborg Kommune.