Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Folkestuen
Målgruppe
For voksne
Unge/Voksne

Strikkefællesskab i Folkestuen

12.12.23
Kunne du tænke dig at være en del af et strikkefællesskab?

Kan du se det hyggelige i at sidde sammen med andre og strikke? Måske er du lige begyndt eller har et ønske om at komme i gang. Her hjælper vi hinanden med de smarte teknikker, snakker om hvad vi har på pindene og hvad der rør sig hos hinanden.

Jo, du kan strikke! 

Denne gang får vi besøg af forfatter og wannebe-strikker Karoline Dahrling Hughes. Kl. 11-12 fortæller Karoline om bogen “Jo, du kan strikke” og giver gode fif til at komme i gang med at strikke men også hvordan du selv kommer i gang med at regne ud, hvordan du kan strikke uden opskrift. Læs mere om arrangementet via dette link. 

Har du noget du gerne vil fortælle om?

Er du skrap til at lave elastiske udtagninger, god til at strikke strømper, er kreativ med genbrugsstrik eller noget helt helt andet, så er vi altid åbne for at lære noget nyt. 

Strik og lyt

Der er ikke noget som en god historie. Derfor læser vi nogle gange højt af en god bog, samtidig med at vi sidder i ro og mag og nørkler med vores håndarbejde.

Alle er velkomne, også selvom du hellere vil brodere, nålefilte, eller hækle. Strikkefællesskabet mødes tirsdage kl. 10-13 i lige uger. Vi sidder i Folkestuen ved Hovedbiblioteket. 

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja
Niveaufri adgang: Ja
Handicapvenligt toilet: Ja
Teleslynge: Nej

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket via dette link.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os på bibliotek@aalborg.dk eller ring på tlf. 99314300.

Materialer