Billede af Frank Erichsen og Torsten Nygaard Kristensen

Online (brug link)
For alle
Unge/Voksne

Stream-event med Torsten og Frank Erichsen: Naturen - hvor vild vil vi ha' den?

22.09.20
Streamet live-event, hvor du kan stille spørgsmål til Frank Erichsen (Bonderøven) og prof. Torsten Nygård Kristen om vild natur i baghaver, på marker og det kommunale landskab.

Hør Frank Erichsen (DR's "Bonderøven) fortælle om sit store projekt med at forvilde naturen i Hjørring. Hen over de sidste 2 år har Frank hjulpet kommunen med at forvandle by- og kulturnatur til vilde arrealer. Hvad og hvorfor har man satset så vildt i Hjørring? Og hvorfor har han selv sagt ja til at deltage?

Hør også biodiversitetsforsker, Torsten Nygård Kristensen omkring det videnskabelige i at genforvilde et kulturområde. Hvad er følelser og hvad er fakta, og er det kun positive ting, der kommer ud af at genforvilde - eller kan det også gå galt?

Arrangementet d. 22. septembber streames ud i hele landet, og som publikum kan du deltage og stille spørgsmål online fra kl. 19:30 og i løbet af hele arrangementet.

Du kan streame arrangementet ved at følge dette link

Obs! Dette online event streamer direkte fra det event, der afholdes fysisk hos Aalborg Bibliotekerne. Publikum til det digitale event vil på lige fod med publikum i salen, kunne stille spørgsmål til Frank og Torsten via eventets chat- og dialogvindue.