En projektor i rødt lys

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 21:00
Pris
Fra 85 kr.
Sted
Biffen art Cinema
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

Se ”Søvnløs i Seattle” og hør om andre filmatiserede romantiske bøger

05.12.23
Nyd klasikkeren "Søvnløs i Seattle" i Biffen og hør om flere filmatiserede romantiske bøger.

På Aalborg Bibliotekerne hylder vi kærligheden og i den forbindelse vil vi gerne invitere dig i biografen og se en af 90’erne store romantiske komedier, ”Søvnløs i Seattle”. 

Filmfremvisningen foregår i samarbejde med Biffen og vil således være i en af deres hyggelige sale. Inden vi sætter os godt tilbage og nyder filmen fortæller Anine Kaas og Line Dalbro kort om bøger, der har fundet vej til det store lærred.  

Herefter slukkes lyset og kan nyde film sammen.   

Om ”Søvnløs i Seattle”: 

Tom Hanks og Meg Ryan spiller hovedrollerne i Nora Ephrons vidunderlige romantiske komedie om to mennesker, som skæbnes veje fører sammen. Tom Hanks spiller Sam Baldwin, en enkefar, som, takket være sin bekymrede søns list, bliver en modvillig gæst i et radioshow. Han bliver med det samme et hit blandt de tusindvis af kvindelige lyttere, som sender massevis af trøstebreve hjem til ham.

Imens, delvis inspireret af Sams historie og klassiske Hollywood-romancer, bliver forfatter Meg Ryans rolle, Annie Reed, overbevist om, at det er hendes skæbne at møde Sam. Der er bare to problemer: Annie er forlovet med en anden, og Sam ved ikke endnu, at de er skabt for hinanden.  

Arrangementet er en del af Kærlighedens Kraft – romantiske uger på Aalborg Bibliotekerne.  

Hvad er Kærlighedens Kraft?

”Kærlighedens kraft” byder på romantiske uger på Aalborg Bibliotekerne og finder sted fra 20. november til 9. december. Det er med kærlighed i alle dets afskygninger: Den romantiske, den svære, den ulykkelige, den lidenskabelige og den der er forbudt for børn.

Tilgængelighed  

Mulighed for at trække sig: JA 

Niveaufri adgang: NEJ  

Handicapvenligt toilet: JA   

Fast teleslyngeanlæg NEJ 

Læs mere om tilgængelighed på Biffens egen hjemmeside