Iben Mondrup

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Sted
Microsoft Teams
Målgruppe
For voksne
Unge/Voksne

Optakt til Ordkraft med Iben Mondrup ONLINE

24.03.21
Varm op til litteraturfestivalen Ordkraft 2021 med Iben Mondrup, når hun holder foredrag om sit forfatterskab og bestsellerromanen ”Tabita”.

Oplev forfatteren Iben Mondrup, når hun gæster Aalborg Hovedbibliotek d. 24. marts med et inspirerende foredrag som optakt til litteraturfestivalen Ordkraft, der afholdes 8.-10. april i Nordkraft i Aalborg. 

Med et indgående kendskab til det grønlandske samfund kredser Iben Mondrups forfatterskab om de skæbner og familier, der befinder sig i spændingsfeltet mellem dansk og grønlandsk kultur. Senest i romanen ”Tabita”, som tager os tilbage til 1960’erne, hvor vi kommer helt ind under huden på børnene Tabita og Vitus, der ligesom flere hundrede andre grønlandske børn blev bortadopteret til danske familier uden videre. 

Sådan deltager du

Dette er et online arrangement. Arrangementet vil blive livestreamet via programmet Microsoft Teams.

Følg dette link

Hvis du bruger en pc, skal du trykke på ’Se på internettet i stedet’. 

Benytter du smartphone eller tablet, er det nødvendigt at installere app’en Microsoft Teams (den er gratis og kræver ikke login).

Mondrup og mange, mange flere til Ordkraft 2021

Til arrangementet får du også en introduktion til Ordkraft 2021, tankerne bag og sidste nyt om hvilke spændende forfatternavne, der allerede har meldt deres ankomst til festivalen.