Collage af operasanger Marianne Heuer, Klaverstemmerens butik og rytterstatuen på Louise Plads

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 18:00
Pris
Gratis
Sted
Louise Plads
Målgruppe
For voksne
Unge/Voksne

Opera på Louise Plads

06.08.21
Byen summer og synger, når operafestivalen lader den skønneste sang strømme på Louise Plads og bibliotekets bogbil disker op med lækker operalitteratur.

Byen summer og synger, når operafestivalen lader den skønneste sang strømme på Louise Plads.

Efter Opera i Arkaden ved Hovedbiblioteket kl. 14.00 kan man slå følge med de optrædende sangere og vandre videre til Louise Plads. Her vil lokale specialforretninger fremvise delikatesser. 

På Louise Plads er der mulighed for at forkæle alle sanser, når Aalborg Bibliotekerne i samarbejde med Aalborg Operafestival og Klaverstemmeren inviterer til syngende eftermiddag med livlig markedsstemning, pop up-bibliotek fra Bogbilen, smagsoplevelser fra specialbutikker og selvfølgelig de skønneste operatoner i Aalborg centrum. 

De to sangere til disse koncerter kan med rette også kaldes ”lokale specialiteter”. Begge er uddannet fra det daværende Nordjysk Musikkonservatorium og har efterfølgende studereret i Leipzig. Sopranen Marianne Heuer har været en del af Aalborg Operafestival hele sit professionelle liv, og både hun og baryton Thomas Rewes glæder sig til at dele deres kærlighed til operaen med hele byen. Sangerne akkompagneres af endnu en lokal musiker, nemlig Christian Vestergaard på klaver.

Medvirkende:

Marianne Heuer (sopran)
Thomas Rewes (baryton)
Christian Vestergaard (piano)

Samarbejdspartnere: Aalborg Operafestival og Klaverstemmeren.