Peter Søholm

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Sted
Microsoft Teams
Målgruppe
For voksne
Unge/Voksne

​Online bogcafé – Sommerferielæsning

12.06.20
På denne online bogcafe fortæller vi om gode romaner til de lange lyse nætter.

Sommerferien vinker forude. Med god tid til at nyde en stak bøger i de dejlige varme solskinstimer i haven eller i de lange våde gråvejrsdage, hvor regnen slår mod ruden. Du danske sommer, jeg elsker dig… 

Men fortvivl ej. På denne bogcafe vil Erling Lykke og Peter Søholm anbefale sommerferielæsning, der vil få dig til at håbe på regn, så du med god samvittighed kan nå et par kapitler mere i sofaen. Der bliver både plads til gode romaner, store klassikere og måske en enkelt tegneserie.

Undervejs i bogcafeen skal vi i fællesskab nyde en smagsprøve. Denne gang er smagsprøven en ægte dansk sommerklassiker, nemlig jordbær med is.

Sådan deltager du

Vi kan desværre ikke mødes ansigt til ansigt endnu, så derfor kaster vi os ud i denne alternative online bogcafe, der vil foregå via Microsoft Teams.

Forberedelse er simpel:

  • Køb smagsprøver i din foretrukne butik, så de er klar til bogcaféen. Denne gang foreslår vi en ægte sommerklassiker, nemlig jordbær med is.
     
  • Deltag i Bogcaféen Sommerlæsning ved at følge dette link

    Hvis du bruger en computer skal du trykke på ’Se på internettet i stedet'. Benytter du iPhone eller iPad er det nødvendigt at hente app’en Microsoft Teams (den er gratis og kræver ikke login).
     
  • Når klokken er 16.00 starter bogcaféen, og du skal bare læne dig tilbage og nyde en times bogcafé.