Bogcafe online

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Sted
Microsoft Teams
Målgruppe
For voksne
Unge/Voksne

Online bogcafé – Lockdown læsning

29.05.20
Kom med til coronakrisebogcafé. Årets første online bogcafe byder på langsom litteratur til lange dage.

Selv om samfundet så småt genåbner fase efter fase, så er det stadig en forandret tid, vi lever i. Hverdagen er ikke, som den plejer og det er fridagene heller ikke, da mange sociale sammenkomster er aflyst og udskudt. Småprojekter og nyhedsstrømmen står i kø for at udfylde tiden, men en pause med en god bog er stadig godt for hovedet!

På denne bogcafe vil Jacob og Tine fortælle om litteratur, der kan få dine tanker væk fra COVID-19, smittekæder og mørketal. De fortæller om litteratur der handler om identitet, isolation eller frihed ud over alle grænser. Undervejs i bogcafeen skal vi i fællesskab nyde en smagsprøve. Denne gang er smagsprøven slowfood i form af chokoladeskildpadder (eller vingummiflagermus til de modige!). 

Sådan deltager du

Vi kan desværre ikke mødes ansigt til ansigt endnu, så derfor kaster vi os ud i denne alternative online bogcafe, der vil foregå via programmet Microsoft Teams.

Forberedelse er simpel:

  • Køb smagsprøver hos din foretrukne slikmutter. Denne gang foreslår vi slow food i form af chokoladeskilpadder eller vingummiflagermus til de modige.
     
  • Deltag i Bogcafeéen Lockdown-læsning ved at følge dette link.
     
  • Når klokken er 16.00 starter bogcaféen, og du skal bare læne dig tilbage og nyde en times bogcafé.