Der er udsolgt til dette arrangement

Foredragssalen
Køb billet(ter)
Unge/Voksne

Naturen - hvor vild vil vi ha' den?

22.09.20
UDSOLGT - mulighed for at komme på venteliste! Hvor vild kan man gøre natur – og hvad er fordelen. Hør Frank Erichsen (DR, ”Bonderøven”) diskutere med Aalborg Universitet sin bedste biodiversitetsforsker, Torsten Nygård Kristensen

OBS. grundet Covid-19 udbyder vi 39 pladser i Foredragssalen. Gratis adgang. Billetbestilling nødvendig. Arrangementet er udsolgt, men det er muligt at komme på venteliste.

Hør Frank Erichsen (DR's "Bonderøven) fortælle om sit store projekt med at forvilde naturen i Hjørring. Hen over de sidste 2 år har Frank hjulpet kommunen med at forvandle by- og kulturnatur til vilde arrealer. Hvad og hvorfor man har satset vildt i Hjørring? Og hvorfor han selv har sagt ja til at deltage?

Vi maler videre på nuancerne, når vi stiller over til biodiversitetsforsker, Torsten Nygård Kristensen ift. det videnskabelige og begrebsmæssige i at genforvilde et kulturområde. Bruger vi fx fordet rewilding forkert? Og er det kun positive ting, der kommer ud af at genforvilde, eller kan det også gå galt?

Arrangementet streames ud til alle biblioteker i landet, og man kan som tilhører deltage og stille spørgsmål, også selvom man ikke kan deltage fysisk på dagen.

Du kan streame arrangementet ved at følge dette link