Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Køb billet(ter)
Unge/Voksne

Musikken, der får os igennem - Don't Fear the Weird

12.10.21
Sammen med ‘Don’t fear the Weird’-festival sender Aalborg Bibliotekerne dig i armene på et event om dén musik, der får os til at overleve og kæmpe os gennem svære stunder. 

Den 12. oktober kan du således opleve den tidligere forsanger i Superscum, Claus Flindt Bjerg; og høre ham fortælle, hvordan han har brugt musikken i kampen mod PTSD, i sine personlige traumer samt til at rejse sig efter sine oplevelser som udsendt soldat i Balkan. 

Claus spiller og giver eksempler på musik, han selv har skrevet; på hvordan det har hjulpet ham at skrive den; samt eksempler på den musik som har inspireret og hjulpet ham til at komme op fra mørket og skyggerne. 

Herefter bærer ph.d Helle Nystrup Lund aftenen - og Claus’ pointer -  videre ind i et megamix af musikeksempler og erfaringer på hvad der virker. Helle har arbejdet i feltet mellem psykiatri og musikterapi i over 16 år.  At bruge musik til at komme videre op fra de mørkeste huller, er PRÆCIS hvad hun har beskæftiget sig med - fx. hvordan musik til natten kan forbedre søvnkvaliteten for mennesker med depression. 

Arrangementet afholdes både live og streamet (https://bit.ly/2XrWVQX) - så der er frit valg imellem, om du vil stille dine spørgsmålet direkte i salen eller hjemmefra. 

Ugen op til eventet spiller biblioteket musik, der er crowdsourcet af brugere af psykiatrien. Her vil du kunne høre nogle af de tracks, som har fået andre igennem deres sværeste tider.

Link til det streamede arrangement: https://bit.ly/2XrWVQX

 

Materialer