Portrætfoto af Josefine Ottesen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Glashjørnet
Målgruppe
For alle
Unge/Voksne

Mød Josefine Ottesen og hør om den nye bog Drømmemesteren

12.09.23
Josefine Ottesen er tilbage med en stor fantasyfortælling og et univers så levende, at alle fra 12 - 100 år kan flytte ind i det.

Til oktober udkommer Josefine Ottesens nye, store fantasyroman, Drømmemesteren. Drømmemesteren er højaktuel med temaer som sammenhold, fremtidsfrygt, klimaangst og håb. 

"Romanen adresserer fremtidsangst og magtesløshed og er skrevet på lige dele vrede og frustration over, at vi efterlader kommende generationer uden håb," siger Josefine Ottesen. Josefine har valgt at selvudgive, for at kunne producere bøgerne så bæredygtigt som muligt. Den 12. september kl. 19 er det muligt at møde Josefine på Hovedbiblioteket hvor hun fortæller om Drømmemesteren.

Om Drømmemesteren

I Drømmemesteren bliver Tuva trukket over i drømmeverdenen af en los. Drømmedyret lader hende se fremtiden, hvor en stor flodbølge vil udslette Flodlandet, hvis ikke folk igen begynder at leve efter Pagtens ord. Er drømmen virkelig et varsel fra Guderne? Vil det regne med aske, og vil solen blive blå? Og skal Tuva overvinde sig selv og drage til Shansha, den rige by, hvor folk graver det sorte sand ud fra Ogons Bjerg og bruger det uden omtanke? 

Josefine Ottesen har udgivet mere end 100 bøger, og er en populær, prisvindende børne-unge forfatter med også mange voksne læsere. Nu ønsker hun at gå forrest med en certificeret bæredygtig roman.  

Er du nysgerrig på Drømmemesteren, så kan du allerede nu finde en læseprøve via dette link

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Nej – kontakt personalet for niveaufri adgang 
Handicapvenligt toilet: Ja
Fast teleslyngeanlæg: Ja 

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Aalborg Hovedbibliotek via dette link. 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os på bibliotek@aalborg.dk eller ring på tlf. 99314300.  

Materialer