Peter og Iben

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Glashjørnet
Målgruppe
For alle
Unge/Voksne

LytteLounge Special - dansk festmusik

18.08.22
Der er dansksproget festmusik på programmet, når to musiktossede biblioteks-dj’s vender plader ved grammofonerne.

Aalborg Bibliotekerne præsenterer LytteLounge, et format hvor to musikglade bibliotekarer præsenterer god musik i en hyggelig og venlig atmosfære, og denne gang fyrer de helt op for partystemningen for at hylde dansksproget festmusik. Iben Vestergaard og Peter Søholm stiller op i Glashjørnet på Hovedbiblioteket, og spiller plader på deres medbragte anlæg, med det håb at deres entusiasme bliver overført til et aktivt lyttende publikum. 

Ingen fest uden god musik - det ved selv de danske musikere, som gennem tiden har fyldt dansegulvene og leveret underlægningen til vores mest uforglemmelige fester. Som en hyldest til alle de mest party-uartige dansksprogede hits har Peter og Iben gravet nye, ældre og endda oversete numre frem fra guldgruberne af dansk festmusik og kreeret en mangfoldig playliste, der med garanti vil sætte fødder og hofter i sving.  

Undervejs krydrer vi hvert nummer med små anekdoter; om musikken, teksterne, musikerne eller om dengang hvor den rette sang gav os lyst til at ryste træbenene, headbange til den lyse morgen eller byde Mette fra 9. klasse op til kinddans.  

En fest er heller intet uden lidt forfriskninger, som serveres i pausen, inden vi fortsætter lyttefesten.