Guidet fælleslæsning

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Sted
Svenstrup Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

Læsefællesskab: Guidet fælleslæsning på Svenstrup Bibliotek

04.12.23
Giv dig selv en pause fra dagligdagen og deltag i en fælles læseoplevelse

Guidet fælleslæsning går kort sagt ud på at dele en læseoplevelse med andre - at lytte, reflektere og snakke sammen. 

Læseguiden læser højt af en udvalgt historie og holder pauser undervejs, hvorefter vi taler om, hvad vi har hørt og oplevet under læsningen - om det, der berørte eller undrede. Som regel ser vi lidt forskelligt på historierne, for vi kommer med forskellige livserfaringer. De mange perspektiver skaber ofte interessante samtaler med mulighed for at lære noget om sig selv og andre. 

Møderne varer cirka 1,5 time og der læses 1-2 tekster pr. gang. Læseguiden udvælger teksterne - typisk en novelle og et digt. Du bestemmer selv om du vil følge med i teksten eller blot lytte.  

Guidet fælleslæsning er for alle! Det kræver ingen særlig litteraturforståelse eller nogen forberedelse at være med. Du vælger selv, hvordan og hvor meget du ønsker at bidrage til samtalen.  

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte læseguide Line Hoffgaard på line.hoffgaard@aalborg.dk  

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja 
Niveaufri adgang: Nej 
Handicapvenligt toilet: Ja 
Fast teleslyngeanlæg: Nej – kontakt personalet for lån af mobil teleslynge
  
Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Svenstrup Bibliotek via dette link. 
  
Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.