Place / Room
Unge/Voksne

LÆS! - En lyttelounge med litterære ambitioner

11.09.19
Aalborg Bibliotekerne præsenterer LytteLounge, et format hvor to musikglade bibliotekarer præsenterer god musik i en hyggelig og venlig atmosfære.

Bibliotekarerne Brian Hansen og Peter Søholm stiller op i MusikLoungen på Hovedbiblioteket, og spiller plader på deres anlæg, og de to dj’s håber at overføre deres entusiasme til et aktivt lyttende publikum.

I anledning af DR’s og bibliotekernes tema om læselyst og de store klassikere, dykker de to vinylkrigere ned i kartoteket og spiller numre, der tager udgangspunkt i litteraturen. Mange sangskrivere har nemlig ladet sig inspirere ganske kraftigt af deres yndlingsforfattere, og giver på den måde deres personlige musikalske bud på det skrevne ord.

Listen af musikere og bands, der har ladet sig inspirere af litteraturen er kilometerlang: Bob Dylan, Paul Simon, Sting og Metallica er bare nogle få eksempler. Brian og Peter vil i denne LytteLounge både gå i dybden og bredden med de mange kendte og ukendte sange med hang til litteratur. Og måske give gæsterne lyst til at læse bøgerne bag musikken.

Husk at bestille billet.