Hanne, Marianne, Peter og Hans hhv. sidder og står i en daglistuelignende setting. Det er ved nærmere eftersyn Aalborg Bibliotekernes lyrikscene.

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Lyrikscenen
Målgruppe
For alle
Unge/Voksne

Komfortzonen: Julehøjtlæsnings-banko for voksne

19.12.23
Historien du ikke vidste du havde brug for. Den får du hver tirsdag kl. 10. Serveret med hygge, kaffe eller te og krydret med socialt samvær og god mulighed for snak.

Alle har brug for et trygt sted at vende tilbage til, og sådan et sted er "Komfortzonen”, hvor du hver tirsdag kl. 10 kan mødes med andre mennesker til samvær, samtale og et indspark om noget, du ikke nødvendigvis vidste, du synes var spændende.

Du får en kop kaffe eller te, og et kort, spændende oplæg om et overraskende, skævt, mystisk, nyt emne eller noget helt syvende, og så er der ellers rig mulighed for at snakke bagefter. Om emnet, om vejret, om weekendens strabadser eller noget helt andet.  

Det vigtigste er det hyggelige og trygge fællesskab, som vi får opbygget sammen, hvor vi deler den gode historie. Det koster ikke noget at deltage, og du dukker bare op uden tilmelding.

De første tirsdage i Komfortzonen er allerede i kalenderen og flere følger.

Generalens hest, fire drab i et fattighus, fascinerende forsider, krimier og julebanko

21/11: Hør om generalens hest i bakken, udenfor Nibe. Dagens vært er Hans. 

28/11: Dyrk old school true crime. Hør den vilde historie om fire drab i et nordjysk fattighus i 1841. Dagens vært er Martin. 

5/12: Krimi timen: Få de bedste anbefalinger til din ønskeliste med det allerbedste bedste indenfor krimigenrerne. Dagens vært er Hanne  

12/12: Fascineret af forsider: Dyk med ned i, hvordan forsider på bøger, tegneserier og tidsskrifter skal fange vores opmærksomhed. Dagens vært er Peter. 

19/12: Lyt til en julehistorie og vind præmier imens. Det er svært ikke at blive lidt lykkelig over. Det er julehøjtlæsnings-banko for voksne. Dagens vært er Marianne.