Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

Kolde bobler og hede bøger – en sensuel aften med erotik og romance

06.12.23
Højtlæsning af erotisk novelle, snak med sexolog og anbefalinger af rødglødende romancer. Behøver du flere argumenter for at deltage i dette arrangement på Hals Bibliotek?

Der stor risiko for høj puls, åndenød og duggede ruder til denne aften i Hals med litterær erotik og romance i centrum. Dine sanser kommer på overarbejde, når den mousserende vin pirrer din tunge, chokoladen forfører dine smagsløg og Erling Lykkes baryton serverer sexet litteratur for dine ører. 

Bagefter vil sexolog Stina Maria og hendes mand, John, tale om, hvordan vi kan blive bedre til at mærke os selv og lysten.

Til sidst vil bogblogger, bibliotekar og storforbruger af erotisk litteratur, Line Dalbro, anbefale rødglødende romancer, som du kan tage med dig hjem til natbordet. 

Der bliver også trukket lod om forkælelsesgaver fra bl.a. Hals Wellness, Restaurant Havkatten, Hos Pia, Hals Apotek, Kreativitetet og bogen ”Det åbne parforhold” af sexolog Stina Maria 

Kom alene eller eller tag veninden eller din partner under armen. 

Der er begrænsede antal pladser, så meld dig til allerede i dag.

Arrangementet er en del af Kærlighedens Kraft – romantiske uger på Aalborg Bibliotekerne.  

Hvad er Kærlighedens Kraft?

”Kærlighedens kraft” byder på romantiske uger på Aalborg Bibliotekerne og finder sted fra 20. november til 9. december. Det er med kærlighed i alle dets afskygninger: Den romantiske, den svære, den ulykkelige, den lidenskabelige og den der er forbudt for børn.

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja
  
Niveaufri adgang: Ja
  
Handicapvenligt toilet: Ja
  
Fast teleslyngeanlæg: Nej – kontakt personalet i god tid inden for lån af mobil teleslynge
  
Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hals Bibliotek her

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.