Billede fra Coding Pirates hjemmeside om frivillige

Unge/Voksne

Klar, pirat, start! Bliv frivillig i Coding Pirates i Nibe

18.08.22
Coding Pirates starter ny coding klub på Nibe Bibliotek efter sommerferien. Vi søger flere frivillige.

Vil du gøre en forskel for børn og unge? Og er du nysgerrig på teknologi i alle afskygninger?

Så bliv frivillig i Coding Pirates.

Coding Pirates holder infomøde for nye frivillige

Torsdag den 18. august kl. 17-19 på Nibe Bibliotek.

Efter sommerferien starter Coding Pirates en ny coding klub på Nibe Bibliotek, og vi søger flere frivillige.

Som frivillig bliver du en del af klubaftenerne, som er omdrejningspunktet i Coding Pirates.

Til klubaftenerne leger og eksperimenterer vi kreativt med IT og teknologi. Vi koder, vi tegner i 3D, vi bygger robotter og meget mere.
Fællesskabet er kernen, og der er altid plads til at fejle og prøve igen..

Det betyder det at være frivillig:

• Vær med til at arrangere klubaftener, gamejams og events.

• Du er med til en ugentlig klubaften á 2 timer sammen med pirater i alle aldre.

• Det kan være, du er studerende, lærer, ingeniør, journalist, autodidakt eller generelt pædagogisk anlagt. Eller bare er nysgerrig og gerne vil give en hånd med til regnskab, arrangere events eller andet.

Læs mere om Coding Pirates her.

Vil du med ombord?

Tilmeld dig infomødet den 18. august kl. 17-19 på Nibe Bibliotek ved at skrive til Henrik Schou her.