Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Vejgaard Bibliotek. Foredragssalen 1. sal
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

Kan man gøre Nordjylland romantisk?

23.11.23
Romancebøger hitter i Aalborg

Forfatter Rikke Ella Andrup kalder sig selv for en ’håbløs romantiker’, og hun elsker at skrive og læse romance. I år er hun udkommet med hele to titler på Gyldendal, og begge tager afsæt i det nordjyske, men kan man virkelig gøre Nordjylland romantisk?  

Hør forfatteren, når hun fortæller om, hvorfor hun tror, at romance-genren er så populær. Hvad er det, den kan bidrage med og så selvfølgelig hendes bud på, hvor romantisk der egentligt er i Nordjylland? 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og måske får vi også svaret på, hvorfor hendes første udgivelser er skrevet under et pseudonym. 

Kom til et spændende og underholdende foredrag og bliv meget klogere på romantik, eskapisme, relationer og masser af kærlighed.  

Arrangementet er en del af Kærlighedens kraft – romantiske uger på Aalborg Bibliotekerne.  

Hvad er Kærlighedens Kraft?

”Kærlighedens kraft” byder på romantiske uger på Aalborg Bibliotekerne og finder sted fra 20. november til 9. december. Det er med kærlighed i alle dets afskygninger: Den romantiske, den svære, den ulykkelige, den lidenskabelige og den der er forbudt for børn.

Tilgængelighed  

Mulighed for at trække sig: Ja  
Niveaufri adgang: Nej - sliske ned til elevator udenfor biblioteket – på bibliotekets bagside.  
Handicapvenligt toilet: Ja  
Fast teleslyngeanlæg: Ja  

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Vejgaard Bibliotek via dette link 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os på bibliotek@aalborg.dk eller ring på tlf. 99314300.  

Materialer