Sangere fra koret Fruer med Druer skåler på Musikkens Hus' balkon

Unge/Voksne

Julekoncert med Fruer med Druer

09.12.21
Kom og hør de herlige Fruer med Druer, når de skruer op for julestemningen med herlig julemusik.

Fruer Med Druer er et rytmisk kvindekor, som blev startet af musikstuderende på AAU i 2018.

Ideen med koret har fra start været, at der ikke skulle være en fast korleder, men at de forskellige korsangere skiftes til at fungere som korleder.

Siden har koret også optaget sangere fra UCN, andre AAU-uddannelser og sangere, som er i arbejde.
Dermed er det heller ikke et krav, at alle sangere skal fungere som korleder, men muligheden er der.

Vi synger som oftest 4-6-stemmige arrangementer, og sangere fra koret medbringer ofte selvskrevne arrangementer.

Fruerne glæder sig til at komme og synge diverse julesange og gøre den kolde tid lidt mere hjertevarm.