SciFi

Unge/Voksne

I en fremtid nær dig – en SciFi filmbogcafé

31.01.20
Hvordan ser vores verden ud i fremtiden? Det giver gode billeder, når forfatternes fremtidsvisioner overføres til det store lærred. Billetter á 20 kr. kan købes i Biffen, Nordkraft.

Hvordan ser vores verden ud i fremtiden? Det spørgsmål har pirret nysgerrigheden hos mange science fiction-forfattere gennem tiden.

Det giver gode billeder, når forfatternes fremtidsvisioner overføres til det store lærred. I instruktørernes fortolkning bliver litteraturen levende, og de levende billeder viser menneskets destruktive kræfter og store evne til at tilpasse sig.

Nogle forfattere ser en lysende fremtid med mange teknologiske fordele. Andre ser en farlig fremtid, hvor menneskets overmod har fejlet og vi må rejse ud i rummet som opdagelsesrejsende.

Forudser forfatterne fremtiden, eller har fremtiden formet sig ud fra det, de har skrevet?

Bogcafeen bliver fortalt af Jacob Bæk, Tine Eggertsen og Peter Søholm fra Aalborg Bibliotekerne.

Pga begrænsede pladser er billetkøb nødvendig via Biffen.

Billetter á 20 kr. pr. stk. Ud over de 20 kr. giver man et gebyr på 5 kr., hvis man kun reserverer.

Prisen er inkl. en kop kaffe / te.

Flere SciFi-film

Er du mere interesseret i SciFi-film, kan du se et lille udvalg nedenfor.