Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Unge/Voksne

Historisk julebogmesse

03.12.23
Kom forbi Aalborgs hyggeligste historiske julebogmesse denne første søndag i advent.  

Denne dag har du muligheden for at få nogle gode snakke med folk, som virkelig ved noget om lokalhistorie, og det er ikke umuligt, at du finder den perfekte julegave til dig selv eller til nogen i din familie.  

Du kan både snakke med forfattere, forlag og foreninger og høre de spændende oplæg, mens du nyder en kop varm gratis kaffe og lidt julegodter. Julebogmessen plejer at være rigtig velbesøgt og virkelig hyggelig! 

Program 

10.00 Standene åbner 

10.30 Oplæg ved Hans Wendelboe Bøcher: 

Fra landmandssøn og falleret købmand i Aalborg til homesteader i North Dakota og lægemissionær i Nigeria. Følg historien og jagten på Mogens Uhrenholt på 120 års afstand. 

11.00 Anja Skovmand præsenterer Lokalhistorisk Kalender 2024. Kalenderen tager os i år med en tur rundt i de gamle gader omkring Aalborg Stadsarkiv i perioden fra slutningen af 1950’erne til 1980 for at markere Stadsarkivets 50-års fødselsdag. 

11.30 Præsentation af Aalborgbogen 2023 med titlen "Da Aalborg blev by. Arkæologi fra vikingetid og tidlig middelalder" fra Selskabet for Aalborgs Historie. 

Ingen tilmelding, du dukker bare op! 

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja
Niveaufri adgang: Nej – kontakt personalet for niveaufri adgang
Handicapvenligt toilet: Ja
Fast teleslyngeanlæg: Nej – kontakt personalet for lån af mobil teleslynge

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Historieaalborg via dette link 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os på historieaalborg@aalborg.dk eller ring på tlf. 99 31 42 34.