Gammelt maleri af Kvæsthusbroen, København

Unge/Voksne

Har du en rig onkel i Amerika? Workshop om dine udvandrede slægtninge

16.02.23
Få hjælp til at undersøge, hvilke oplysninger, der er gemt om dine udvandrede slægtninge.

Har du en rig onkel i Amerika? Hvis du kender til nogen i din familie, som er udvandret, har du mulighed for at søge efter oplysninger om deres skæbne via Ancestry.com.

Der kan man finde alt muligt, såsom skibslister, folketællinger, personalemapper, militærpapir, papirer vedr. statsborgerskab, dødsannoncer m.m.

Anja Thrane Skovmand fra Aalborg Stadsarkiv viser dig, hvordan du kan bruge databasen Ancestry til at finde ud af, hvad der er sket med dine udvandrede slægtninge og deres familie.

Medbring gerne egen PC.

Tilmeld dig på 9931 4234 eller historieaalborg@aalborg.dk

Tilgængelighed

• Mulighed for at trække sig: Ja
  • Niveaufri adgang: Ja, via elevator bag bygningen. Kontakt personalet.
  • Handicapvenligt toilet: Ja
  • Teleslynge: Mobil teleslynge kan lånes – skal bestilles i forvejen

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på HistorieAalborg.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os på historieaalborg@aalborg.dk eller ring på tlf. 9931 4234.