Årets bogcafe

Foredragssalen
Køb billet(ter)
Unge/Voksne

Gammel Dansk – Årets klassikerbogcafé (Husk at bestille billet)

02.10.20
Velkommen til 2 timer i selskab med de store danske klassikere.

Det er nu tid til eftertanke oven på det voldsomme forår. Derfor dykker vi ned i den danske litteraturskat og finder 9 vedkommende danske klassikere frem.

De danske klassikere fortæller historien om, hvordan det er at være et menneske med al den kærlighed, vrede, sorg og tvivl, som det kan indebære. Vi genkender os selv og bliver lidt klogere på os selv, når vi læser klassikere. Der er meget guld at hente, og vi har både taget fra de øverste hylder og fra de mere glemte hylder.

Fælles for de danske klassikere vi har valgt i år er, at de går i dialog med hinanden på tværs af tid. 9 værker hvor forfatterne sender hilsener til hinanden på tværs af tid eller kommer med stærke kommentarer til den samtid, de lever i.

Musikalsk skal vi nyde tidens toneklang med revyviser med sanger Anna Vestergaard og Malene Horsfeldt ved klaveret. Sange, der på trods af en ofte munter melodi afspejler både melankoli og samfundssind – lige som en god klassiker gør det.

Bogcafeen bliver fortalt af Erling Lykke, Ove Rasmussen og Tine Eggertsen, Aalborg Bibliotekerne