Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
60 kr.
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Unge/Voksne

Foredrag: Kan man bortføre sin egen søn?

12.03.24
Cirka 100 børn bliver hvert år bortført til eller fra Danmark. Shahin Aakjær var en af dem.

Shahin er forfatter, musiker, rejseleder og kandidat i mellemøststudier. Og så udgav han forrige år den selvbiografiske bog ’Verdensbarn – Kan man bortføre sin egen søn?’. Selv siger han, bogen handler om at finde sig til rette i to kulturer, om at være skilsmissebarn i de voksnes verden, om kærlighed, hævn og forestillede fodboldturneringer. 

Bortført som 8-årig 

I foredraget fortæller han, hvad der førte op til, at han som 8-årig blev bortført, om hvordan det var at bo i Iran i to år, og om det kulturchok, der ventede, da han vendte retur til Danmark. Hør om familielivet i Iran, skolegangen og den efterfølgende svære identitetskrise i teenageårene, fanget mellem to hjemlande. 

Indblik i, hvorfor man kan finde på at bortføre sit eget barn 

Både bogen og foredraget bygger på Shahins egne oplevelser, aktindsigter, artikler og ikke mindst Shahins samtaler og interviews – også både med sin mor og far! – og giver derfor et unikt indblik i, hvorfor man kan finde på at bortføre sit eget barn, hvordan det er et miste et barn, og hvordan det føles at blive klemt mellem en mor og far, som er i konflikt.  

Tilgængelighed 

Mulighed for at trække sig: Ja
Niveaufri adgang: Ja
Handicapvenligt toilet: Ja
Fast teleslyngeanlæg: Nej – kontakt personalet for lån af mobil teleslynge
  
Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Storvorde Bibliotek – via dette link 
  
Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.

Materialer