Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Unge/Voksne

Find den perfekte julegave til historisk bogmesse

04.12.22
Kom forbi Aalborgs hyggeligste historiske julebogmesse og find den perfekte julegave.

Denne anden søndag i advent, er der dømt julehygge og julegaveindkøb hos HistorieAalborg. På bogmessen vil det vrimle med lækre juletilbud på lokalhistoriske bøger udgivet af kulturhistoriske institutioner, arkiver og foreninger i Aalborg og Nordjylland. Her har du chancen for at købe den helt perfekte julegave, og få en snak med nogle af bøgernes forfattere og andre, som er rigtig glade for at snakke lokalhistorie.  

Vi har kaffe, te og julegodter til alle, og nissehuer er absolut velkomne!  

Dagens program 

Kl. 10:30 – Arkivar Anders Widt fortæller om Aalborg Lokalhistoriske kalender 2023, som har temaet Aalborg i farver, og som for første gang ER i farver. 

11:30 – Oplæg om Aalborgbogen 2022, ved Selskabet for Aalborgs Historie. Aalborgbogen 2022 har titlen ”Budolfi Plads. Bygninger og begivenheder 1000-2022”. 

Tilgængelighed  

Mulighed for at trække sig: Ja 

Niveaufri adgang: Nej – kontakt personalet for niveaufri adgang  

Handicapvenligt toilet: Ja  

Fast teleslyngeanlæg: Nej, men mobil teleslynge kan lånes. Kontakt os gerne dagen inden arrangementet, hvis du skal bruge en. 

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Historieaalborg via dette link. https://www.aalborgbibliotekerne.dk/node/4131 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os historieaalborg@aalborg.dk eller ring på tlf. 99314234.