Arrangementet Filosofa - billede af hund, der sidder og filosoferer i en sofa

For alle
Unge/Voksne

Filosofa: Saving Ryan's Privacy. Hvem ejer dine data?

11.10.19
Hvem skal redde dit privatliv? Ejer du egentlig data om dig selv? Og hvis du intet har at skjule, har du så noget tilbage til dig selv?

Til Filosofa har vi skiftet 'den varme stol' ud med 'den skarpe sofa'. For i den sidder forsker Jes Lynning Harfeld og Ph.d.-stipendiat Jakob Thrane Mainz, der udfolder hver deres tilgang til et af de mest aktuelle problematikker i vor tid: Retten til os selv og vores data.

'Saving Ryan’s Privacy: Ejer man data om sig selv?' er to filosoffer i én sofa, der gør dig klogere på, hvad der er på spil, når du og dine data bliver produktet.

Fredag d. 11. oktober er derfor dagen, hvor du bør rejse dig fra dit stuemøbel og komme hen til biblioteket og en omgang velpolstret 'Filosofa'.

'Filosofa' er en del af Videnskabsmødet d. 10-12. oktober - Aalborgs nye folkemøde om videnskab.

Udover 'Filosofa' deltager Aalborg Bibliotekerne i år med en udvidet udgave af sommerens Universitarium, selvkørende robotter og vi sparker samtidig gang i et efterårstema om 'Teknologi for alle'.

Læs hele programmet for Videnskabsmødet, og se, hvad du kan opleve hos mange andre af Aalborgs kulturinstitutioner: