Arrangementet Filosofa - billede af hund, der sidder og filosoferer i en sofa

For alle
Unge/Voksne

Filosofa og teknofilosofi: Hvad vi gør ved dimser - og de gør ved os!

11.10.19
Dimser, devices og duppeditter. De er overalt omkring os og til en grad, hvor vi kan spørge: Hvem er vi uden alle vore apparater? Eller på engelsk: Who is the I in IPHONE?

Til arrangementet 'Filosofa' har vi udskiftet 'den varme stol' med 'den skarpe sofa', i den placeret forsker Jes Lynning Harfeld og professor Antja Gimmler, der kan besvare den slags spørgsmål .

Under overskriften ”Teknofilosofi - hvad vi gør ved dimser, og de gør ved os” deler de to filosoffer en pose vild klogskab og sætter os ind i, hvad der er på spil.

Fredag d. 11. oktober er derfor dagen, hvor du bør rejse dig fra dit stuemøbel og komme hen til biblioteket til en omgang velpolstret Filosofa.

Filosofa er en del af Videnskabsmødet d. 10-12. oktober - Aalborgs nye folkemøde om videnskab.

Udover Filosofa deltager Aalborg Bibliotekerne i år med en udvidet udgave af sommerens Universitarium, selvkørende robotter og vi sparker samtidig gang i et efterårstema om 'Teknologi for alle'.

Læs hele programmet for Videnskabsmødet, og se, hvad du kan opleve hos mange andre af Aalborgs kulturinstitutioner: