Om dette arrangement

Tid
15:30 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Glashjørnet
Målgruppe
For alle
Unge/Voksne

Europas fremtid - grøn omstilling indenfor planetære grænser

05.12.23
Vi har sprængt de planetære grænser, og klimaet er truet. Men alt håb er ikke ude. Hør hvorfor - til dette spændende foredrag med Bjarke Møller.

Det er faktisk muligt at lave en hurtig grøn omstilling af Danmark og EU, så vi i 2040 kan løse klima- og biodiversitetskrisen uden at forbruge flere naturressourcer end planeten kan bære. 

I dette foredrag fortæller direktør i Rådet for Grøn Omstilling, Bjarke Møller, hvordan vi i Europa kan sætte turbo på de grønne investeringer og bringe EU inden for de planetære grænser.

Bjarke Møller er som fhv. direktør for Tænketanken EUROPA nok en af dem, du helst vil høre fra ift., hvilke mekanismer vi kan skrue på via EU - og hvordan du kan bidrage til at Europa etablerer sig som grøn supermagt. Han er desuden forfatter til bogen Håbets politik, der går i klinch med den frygt og de megakriser, der har lagt sig i vejen for den grønne udvikling.  

Kom og hør et spændende foredrag, der tager fat på nogle af vor tids største udfordringer, uden at miste modet.

Rådet for Grøn Omstilling er en uafhængig miljøorganisation, der arbejder for at fremme en grøn og bæredygtig omstilling af samfundet.

Læs mere om rådet her

 

Materialer