Billede af publikum til tidligere valgarrangement

Place / Room
Glashjørnet
Unge/Voksne

DEBAT: Den helt store ValgKAMP

21.05.19
Den 21. maj skærer Aalborg Bibliotekernes debatteam (KAMP) gennem tågesnak og valgflæsk i en ultradynamisk debatrunde med valgets opstillede kandidater

Med hele 13 opstillede partier, milliarder i valgløfter og en debat, der i sine yderpunkter, er skarp som aldrig før; så har de fleste af os brug for hjælp til at finde hoved og hale på det kommende folketingsvalg.

Den hjælp er heldigvis at finde på Hovedbiblioteket.

Den 21. maj sørger Aalborg Bibliotekernes debatteam (KAMP) for at dit spørgsmål høres i en dialogrunde mellem publikum og repræsentanter fra de opstillede partier.

Deltagerliste (opdateres løbende):

SF - Lisbeth Bech Poulsen

Venstre - Marie Bjerre

Alternativet - Susanne Zimmer

De Radikale - Daniel Nyboe Andersen

Socialdemokratiet - Orla Hav

Dansk Folkeparti - Peter Sørensen

Partiet Klaus Riskær Pedersen - Marie Terese Fog Bartholdy

Ny Borgerlige - Niels Christensen

Enhedslisten - Sinem Demir

Liberal Alliance - ?

Det Konservative Folkeparti - Morten Thiessen

Stram Kurs - Uwe Max Jensen

Kristendemokraterne - ?

Ligesom ved det efterfølgende arrangementet (23. maj) forbeholdt de unge, indbydes repræsentanter fra samtlige 13 partier; og for at ingen skal løbe med taletiden, opereres der med skarpe 2-minutters rammer, når det kommer til respons, præsentation og kommentarer.

Som ved alle KAMP-arrangementer åbnes der op for direkte spørgsmål fra salen, efter en kort indledende temarunde.