Sammensat foto af korrespondenterne Philip Róin, Kristian Almblad, Louise Brodthagen og Steffen Gram

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Online via Microsoft Teams
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Unge/Voksne

Danskere i verden: Mød DR's korrespondenter fra hele verden

19.04.23
Mød korrespondenterne Philip Róin i Shanghai, Kristian Almblad i Brasilien, Louise Brodthagen i Ukraine og international korrespondent Steffen Gram, som alle hver dag arbejder for at sikre dig aktuelle reportager fra hele verden.

Hvordan er det er være dansk korrespondent og rejse ud i verden for at bringe nyheder hjem i dit fjernsyn?  

Brug dette link til at deltage i arrangementet på dagen.

Mød korrespondenterne Philip Róin i Shanghai, Kristian Almblad i Brasilien, Louise Brodthagen i Ukraine og international korrespondent Steffen Gram, som alle hver dag arbejder for at sikre dig aktuelle reportager fra hele verden.  

Hør mere, når formidlere fra Aalborg Bibliotekerne spørger ind til korrespondenternes dagligdag langt væk fra trygge Danmark og vær med, når vi spørger dem om, hvad de savner allermest, når de er langt væk fra deres hjemland. 

Da korrespondenterne selvsagt bor i andre lande, foregår arrangementet via online streaming, som du kan sidde og se hjemme i stuen. Du kan se med via Microsoft Teams. Du behøver ikke at installere TEAMS, men skal blot klikke på linket og se med via en almindelig internetbrowser. Brug dette link for at deltage i arrangementet på dagen. 

Tilmeld dig arrangementet for at få linket tilsendt på mail dagen før arrangementet. 

Få svar på dine spørgsmål 

Vi vil rigtig gerne høre, hvad du særligt synes, vi skal spørge korrespondenterne om? Så send dine spørgsmål til følgende mailadresse: temasamarbejde@aalborg.dk  

Vi kan ikke garantere, at vi når igennem alle spørgsmål, men vi tager så mange som tiden tillader. 

OBS: Der kan ske ændringer i arrangementet, hvis der pludselig sker noget aktuelt, som korrespondenten skal reportere hjem til DR. 

Fokus på danskere i verden 

Arrangementet er en del af temaet ”Danskere i verden”, hvor en række af landets biblioteker sammen med DR sætter fokus på de mange fortællinger om danskere, som er rejst ud i verden, og på forskellig vis har sat markante fodspor. Fra missionærer, lykkeriddere og flugtkonger over forretningskvinder, forskere og fuskere til helt almindelige danskere, der bare blev træt af vejret under danske himmelstrøg. Temaet kan du opleve på 58 af landets biblioteker fra uge 10-16.