Hovedbiblioteket
Unge/Voksne

CantinaQuiz - Star Wars lytte lounge og pubquiz

25.09.19
Tag med os til Mos Eisley Cantina, læg øre til fantastisk Star Wars musik, og deltag i CantinaQuiz, hvor du kan vinde billetter til Star Wars In Concert i AKKC 1. oktober!

Star Wars har altid være garant for flotte effekter, rumkampe, dueller med lyssværd og ikke mindst en masse vidunderlig musik!

Kom og vær med når vi fejrer et af filmmusikkens helt store soundtracks og deltag samtidig i en pubquiz, eller ”CantinaQuiz,” hvor du har chancen for at vinde to billetter til ”Star Wars A New Hope In Concert,” d. 1. oktober kl. 20.00 i Aalborg Kultur og Kongres Center.

Find din indre Star Wars nørd frem, læs op på alle de mest mærkelige facts og informationer om universet og vind billetter til en fed oplevelse! Det er gratis at deltage, og vi sørger for ægte Star Wars-stemning.

Peter Søholm vender pladerne og Jacob Bæk vil stå for afvikling af quizzen.

Tilmelding ikke nødvendigt.