Broderist Trine Runge Jessen sidder og broderer
Foto: Anna Marin

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Glashjørnet
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Unge/Voksne

Broderistens badass broderier

16.03.22
Kom til en underholdende aften med snak og stik med broderist Trine Runge Jessen

Trine underholder om den skøre vej, hun har taget for i dag at være blevet kendt som Broderisten og hende med de broderede bandeord. 

Der var ikke mange, der havde set, at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen og kastes op på knagen med de helt rå læderjakker. Men ikke desto mindre er det hvad, der er sket og en bragende broderi-bølge er skyllet ind over landet og har slet ikke lagt sig endnu. 

Det er ikke kun snak – der skal sgu også broderes lidt!  

Trine gennemgår de mest elementære trin, der skal til for at lave et korssting. Hvis du er ukronet korsstingskonge, kan der sagtens være et par tips og tricks, du kan få gavn af, eller også må du lære Trine dine bedste tricks. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på korssting. Man må også gerne sidde på hænderne og lytte uden at brodere! 

Alle får materialer til at øve sig på og skulle du blive bidt af broderiet, er det muligt at købe Trines broderikits. Du er også meget velkommen til at medbringe dit eget broderi, hvis du lige er i gang med at brodere udsigten fra Rundetårn. 

Læs om Broderisten og få masser af inspiration til dit broderi her.

 

Materialer