Billede af forskellige årstider

Unge/Voksne

Bogcafé - Årstider - En bogcafe om årets gang i litteraturen

03.09.21
Forår, sommer, efterår og vinter. Årets gang med det skiftende vejr og lys påvirker os, men har du prøvet at vælge en bog efter årstiden?

I Danmark har årstiderne stor betydning for os. Årets gang med det skiftende vejr og lys påvirker os. Men hvilken bog er god at læse om vinteren og hvilken bog kan få dig til at længes efter efteråret?

Forår, sommer, efterår og vinter. På efterårets første bogcafe vælger vi bøger efter årstiderne. Vi finder de bedste romaner til de mørke vinteraftener og til de lyse sommernætter. Vi giver vores bud på de bedste bøger der kan nydes på en bænk i den første forårssol eller indenfor i den lune stue midt i en blæsende efterårsstorm. Det bliver et bredt udvalg af genrer, der kommer i spil.

Bogcafeen bliver fortalt af Jes Folden Hyldig og Tine Eggertsen fra Aalborg Bibliotekerne. Judith Blauw på obo og hendes træblæsertrio spiller musik fra alle årstider.