manden bag Bæredygtig Business, Steffen Max Høgh, står og smiler foran en væg med et gadekunstværk på

Om dette arrangement

Tid
15:30 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Glashjørnet
Målgruppe
For alle
Unge/Voksne

Bæredygtig Business med Steffen Max Høgh

26.04.23
Oplev et inspirerende foredrag af manden bag Bæredygtig Business, Steffen Max Høgh, og mød tre bæredygtige iværksættere

Oplev et inspirerende oplæg fra forretningsrådgiver Steffen Max Høgh, der står bag bogen og podcasten Bæredygtig Business. Bagefter overlader vi scenen til tre iværksætteres pitch for deres produkter.  

En virksomhed med bæredygtige værdier 

Nogle virksomheder lykkes med at udvikle en ny løsning, som belaster planeten mindre end de eksisterende løsninger. Andre lykkes med at tiltrække branchens klogeste hoveder fordi mange i dag ønsker at arbejde for en virksomhed med samme værdier som dem selv.  

Andre igen kan skabe overskrifter i de rigtige medier eller tiltrække nye samarbejdspartnere, som deler det samme strategiske fokus på bæredygtighed og forretning.  

Der er mange forskellige veje til at aktivere bæredygtighedsarbejdet i virksomheder, så både klode, medmennesker og ikke mindst bundlinje profiterer af det.  

Har du en idé, du gerne vil dele med verden? 

Foredraget starter kl. 16.30, men allerede fra kl. 15.30 kan du møde inspirerende iværksættere, som med rod i Nordjylland hver især arbejder på at skabe bæredygtige forretninger. Her vil også være mulighed for at købe de innovative produkter. 

Hvis du gerne vil vise din idé frem kan du sende en mail til maria.sjoeblom@aalborg.dk

Arrangementet er støttet af Bibliotekernes verdensmålskampagne Uge 17 og er planlagt i samarbejde med UCN Innovation og Erhverv Norddanmark. 

Logo hvor der står Uge17 - Bibliotekernes verdensmålsuge

Tilgængelighed  

Mulighed for at trække sig: Ja 

Niveaufri adgang: Ja

Handicapvenligt toilet: Ja 

Fast teleslyngeanlæg: Ja 

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket her

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os på bibliotek@aalborg.dk eller ring på tlf. 99314300.