Sexolog og journalist Bastian Larsen

Unge/Voksne

AFLYST: Romantik og kærlighed i den tredje alder med sexolog Bastian Larsen

05.12.23
Er kærlighed og intimitet kun for de unge? Sexolog Bastian Larsen byder ind til en samtale om romantik og kærlighed i den tredje alder

OBS: Arrangementet er desværre aflyst. Vi håber, du har mulighed for at deltage i det tilsvarende arrangement i Hasseris den 5. december kl. 16-18 i stedet. Tilmeld dig her.

Bastian Larsen har tidligere arbejdet som journalist og har de sidste otte år arbejdet som parterapeut & sexolog. Han byder os med til en snak om, hvordan man sætter ord på sit behov for nærhed og kærlighed, fordi kærlighed og intimitet er mindste lige så vigtigt når man er 60+ som de andre dele af det gode liv, men ofte bliver det prioriteret sidst, eller slet ikke.

Vi serverer et glas bobler undervejs, og før du går, bliver der mulighed for en ”Date med en bog”.

Er kærlighed kun noget for de unge?

Vores behov for nærhed og intimitet bliver ikke mindre, når vi bliver ældre. Ofte tværtimod.

Nogen oplever måske et pres fra omgivelserne om at komme ud og finde en ny kæreste, selvom de egentligt har det fint nok med sig selv og det liv, de lever.

Men det kan samtidig være svært at finde en ven eller en partner og måske endnu sværere at sætte ord på, hvad det er man savner og mangler.

Arrangementet er en del af Kærlighedens Kraft – romantiske uger på Aalborg Bibliotekerne.

Hvad er Kærlighedens Kraft?

”Kærlighedens kraft” byder på romantiske uger på Aalborg Bibliotekerne og finder sted fra 20. november til 9. december. Det er med kærlighed i alle dets afskygninger: Den romantiske, den svære, den ulykkelige, den lidenskabelige og den der er forbudt for børn.

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja

Niveaufri adgang: Ja

Handicapvenligt toilet: Ja

Fast teleslyngeanlæg: Nej

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Nørresundby Bibliotek.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.