Biffen Art Cinema
Unge/Voksne

AFLYST Feelgood Bogcafe i Biffen - En eftermiddag med filmatiserede bøger

29.01.21
VAFLYST. i sætter spot på filmatiserede bøger, der giver dig smil på læben, solskin i hjertet og en enkelt tåre i øjenkrogen.

På årets bogcafe for filmelskere sætter vi spot på filmatiserede bøger, der giver dig smil på læben, solskin i hjertet og en enkelt tåre i øjenkrogen.

Vi har i år fokus på de hjertevarme romaner, der er humoristiske, opløftende og rørende på den gode måde.

Omsat til det store lærred er det blevet til positive film der for en kort stund kan give dig troen på det gode i verden tilbage – og det har vi ekstra meget brug for i denne tid.

Peter Søholm, Tine Eggertsen og Jacob Bæk fra Aalborg Bibliotekerne fortæller om bøgerne og viser udvalgte klip fra filmene.

Det hele bliver forhåbentligt så hyggeligt at du får lyst til at danse ud af biografen og hen på biblioteket for at låne bøgerne med hjem.

Pga begrænsede pladser er billetkøb nødvendig.

Køb din billet á 20 kr. i Biffen eller bestil din billet via Biffens hjemmeside. Prisen er inkl. en kop kaffe/te.