Fotograf: Kamilla Bryndum
Fotograf: Kamilla Bryndum

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Folkeværkstedet
Målgruppe
For alle
Arrangører
Børn

UDSOLGT - Workshop med Shane Brox - for børnehaver og indskoling

20.11.23
Hvor andre ser skrammel, ser Shane Brox muligheder og til denne workshop får du inspiration til, hvordan lige nøjagtigt dit skrammel kan få nyt liv som julepynt eller -gaver.

UDSOLGT - der er ikke flere pladser ledige.

Juletid er højsæsonen, hvor vi skruer ekstra op for forbruget. Men i Folkeværkstedet, som lige er åbnet på Hovedbiblioteket i Aalborg, er der masser af gode idéer til, hvordan du kan gå højtiden i møde på en mere bæredygtig vis uanset om du er til julepynt af Gertrud Sand-agtige dimensioner, gerne vil udfordre de gængse traditioner eller blot vil have idéer til lækkert og billigt pynt og gaver. 

Fra skrammel til pynt og gaver

Bæredygtig pynt og gaver er netop på programmet, når Shane Brox kommer forbi den 20. november. Her får du inspiration til at lave kreative julegaver og vinterpynt med genbrugsmaterialer. Shane viser dig, hvordan du kan få genbrug og skrammel til at blive til både personlige, bæredygtige og budgetvenlige gaver og pynt. 
 

Workshoppen handler om at genbruge de materialer, vi allerede har – Biblioteket har noget, men tag også gerne materialer med hjemmefra. Det kan fx være papkasser, mælkekartoner, plastikpropper, æggebakker, plastikemballage, stofrester, tøjklemmer eller ledningsrester.

Måske kender du Shane Brox fra Shane’s Jul, og så er du ikke i tvivl om, at der kommer til at være masser af inspiration at hente til disse workshops i Folkeværkstedet på Hovedbiblioteket.

Arrangementet med Shane Brox er støttet af TrygFonden via Bibliotekernes verdensmålsindsats DB2030

Vi afholder tre forskellige workshops:

Kl 11.00-12.00 For børnehaver/indskoling

Kl. 15.00-16.00 for skolefritidsordninger, børnefamilier m.v.

Kl. 16.30-17.30 for voksne, studerende og alle andre, der vil inspireres til budgetvenlige gaver og pynt.