Rikke med sin guitar

Børn

Musikalsk legestue med Rikke Bach på Hals Bibliotek

02.03.23
Festlig, musikalsk legestue på Hals Bibliotek.

Vær med til en festlig, musikalsk legestue, når Rikke Bach finder sin guitar frem. Alle kan være med til at synge og danse, når de kendte børnesange bliver spillet og sunget.

Musik og bevægelse styrker barnets motoriske evner hos selv de allermindste, ydermere skærpes indlæring og koncentration. Der er altså både plads til leg og læring i den musikalske legestue.

Musikalsk legestue er for vores yngste gæster, heriblandt dagplejerne, som inviteres til en sjov og hyggelig stund med musik, sang og leg i centrum.

Tilgængelighed

• Mulighed for at trække sig: Ja
  • Niveaufri adgang: Ja
  • Handicapvenligt toilet: Ja
  • Fast teleslyngeanlæg: Nej

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hals Bibliotek.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængelighed på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet skriv til os på bibliotek@aalborg.dk eller ring på tlf. 99314300.