For børn
Børn

Musikalsk julelegestue med Rikke & Rikke

05.12.23
Denne gang mødes vi ude på torvet og synger julesange rundt om juletræet. Hvis vi synger højt nok kommer Julemanden måske forbi med sin julesæk – han har nemlig fået hjælp af nissen fra Super Brugsen, som sørger for at fylde julesækken hemmeligheder.

Rikke spiller for vores mindste gæster og deres voksne. Denne gang mødes vi ude på torvet og synger julesange rundt om juletræet. Hvis vi synger højt nok kommer Julemanden måske forbi med sin julesæk – han har nemlig fået hjælp af nissen fra Super Brugsen, som sørger for at fylde julesækken med hemmeligheder.

Vær med til at synge, klappe og danse, til en hyggestund med børnemusikken i centrum. For børn 0- 6 år.

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja
Niveaufri adgang: Ja
Handicapvenligt toilet: Ja

Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Svenstrup Bibliotek via dette link.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.