Musik i kassen

For børn
Køb billet(ter)
Børn

Musik i kassen med Den Skaldede Pædagog (Alt optaget)

03.06.19
*OBS arrangementet er desværre udsolgt.*

En formiddag fyldt med leg, sang og dans for bibliotekets mindste gæster.

Den skaldede pædagog bruger musik, hånddukker og bamser m.m., når der skal fyres op under biblioteket denne formiddag.

Musikkassen er fyldt til randen med gode oplevelser for alle imellem 1 og 6 år.

For de mindste vil fokus være på de sansemotoriske sanglege – altså sange, hvor børnene skal bruge deres sanser: øjne, ører, næse, mund og kroppen. Her vil gentagelser og tryghed være i højsædet.

For de ældste vil der være fokus på at synge, danse, trampe, prutte, tælle og meget andet med sammenhold og sjov i højsædet.

Thomas Holst er uddannet pædagog med musik som hovedfag, og i 25 år har Thomas Holst dyrket musikken og set, hvilken virkning den har på både børn og voksne.

Derfor tager hans show også udgangspunkt i de pædagogiske læreplaner samt genkendelighed og gentagelser.

Alt sammen for at give børnene trygge rammer og en rigtig god oplevelse.

Vi ser frem til, at Den Skaldede Pædagog og musikkassen besøger biblioteket. Det bliver helt sikkert en sjov og lærerig formiddag.

Arrangementet er desværre udsolgt.