Dreng på Vodskov Bibliotek

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Vodskov Bibliotek
Sted
Stemningssalen
Arrangører
Målgruppe
For børn
Køb billet(ter)
Børn

Mini-LAN

19.02.20
Kom til mini-LAN på Vodskov Bibliotek i vinterferien, hvor Aalborg Bibliotekernes helt egen gamebrarian* Kristian Jessen vil være til stede og give jer en sjov gaming oplevelse.

I vinterferien holder vi et mini-LAN på Vodskov Bibliotek.

Hvad er et LAN så?

I gamle dage mødtes gamere og spillede sammen med computerne forbundet på et lokalt netværk. Det var før man havde bærbare computere, så tænk store maskiner, kæmpe computerskærme og spandevis af cola. Efterhånden er det blevet lidt mere tilgængeligt for alle at være med til – ligesom computere er nemmere at spille på nu end aldrig før.

Det er sjovt og man bestemmer selv hvad man vil spille. Vi vil i løbet af LAN’et have nogle konkurrencer og øvelser vi skal lave sammen. Alt sammen planlagt og afviklet uden I skal bruge andet end en bærbar computer, strøm og så selvfølgelig et barn i alderen 10-13 år der gerne vil game med andre. Til forældrene kan det siges, at i stedet for at spille hele natten væk foregår det fra 10-16. Og vi vil prøve at sørge for der heller ikke er nogle dårlige vindere (om end vores gamebrarian* ikke vil love noget…).

Der kan spilles de spil man gerne selv vil, med en gamebrarian der ved nærmest alt om spil har man alle muligheder for at få selv den vildeste gaming oplevelse. Og måske – kun måske er der chance for at nogle klassiske LAN ting sker.

Frokost må gerne medbringes – det samme med sodavand, og så sørger vi for snacks og lidt forplejning.

Målgruppe 10-13 år

*Gamebrarian=gamer bibliotekar