Børn der leger med logo

Børn

Leg med LEGO på biblioteket

14.11.19
Aalborg Bibliotekerne inviterer til hyggelig leg med LEGO-klodser.

Med en stor bunke LEGO-klodser tilbyder Aalborg Bibliotekerne en stund i kreativitetens tegn. Med et utal af muligheder, når klodserne sættes sammen, tilbyder LEGO-klodsen hyggelig, sjov, kreativ og eksperimenterende leg, der giver grobund for fantasi og fordybelse.

LEGO er et unikt stykke legetøj, som støtter børns udvikling og evner til at tænke kreativt. Udover at styrke børns motoriske færdigheder, fremmer LEGO-klodsen tilegnelsens at vigtige værdier, som trivsel, tålmodighed, og evnen til samarbejde.

Vi sætter LEGO-klodsen i centrum og inviterer til en times LEGO-leg, hvor vi som værter disker op med en masse LEGOklodser, som skal inspirere børnene til at konstruere de sejeste figurer, fartøjer, maskiner, bygningsværker.

Kun fantasien, tålmodigheden og stædigheden sætter grænser!

For børn: 4-10 år.

Arrangementet er gratis, men husk at bestille billet.