Duoen Trolle og Valdemar

Børn

Kim Larsen for børn med Trolle og Valdemar

02.11.21
Oplev Kim Larsens sangskat i børnehøjde, når Trolle og Valdemar går på scenen og får alle børn til at synge med på de gode og kendte Kim Larsen-sange.

Kim Larsen er altid et hit. Og Trolle og Valdemar leverer en koncert med stor tjubang, fede historier og overdreven musikalitet, når de graver både kendte og mindre kendte Kim Larsen-numre frem, og tryllebinder publikum med deres store overskud og originalitet.

Kim Larsens sangskat bevæger sig over intet mindre en 5 årtier og har derfor også sat dybe rødder i mange generationer. Man kan stort set ikke møde et menneske i dag, der ikke kan nynne ”Midt om Natten”, ”Jutlandia”, ”Papirsklip” eller en af de hundrede andre sange, Kim Larsen nåede at skrive i sin lange karriere.

Men denne dag er det en koncert, som er målrettet de mindste, hvor der kan synges højt, danses og klappes. Måske der bliver udklækket helt nye fans …