En juledekomation med to syngende nisser i centrum
Foto: Frida Gabot

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:15
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Organizer
Børn

Julefællessang: Syng julen ind med Line Groth

09.12.23
Vi garanterer, at julestemningen er i top denne formiddag, hvor vi synger julen ind sammen og med dem, vi holder af. Korleder og sanger Line Groth synger for til julefællessang med julens allerbedste klassikere, for hele familien!  

Tag din mor, bror, onkel, nabo, kollega, barn, barnebarn osv. med på biblioteket, og gå herfra med bankende julehjerter.  

Vi glæder os til at synge sammen med jer. 

Hvem er Line Groth? 

Det er en garvet korleder, der synger for til dette julearrangement. 

Line underviser i bl.a. korledelse og korarrangement på Det Jyske Musikkonservatorium og ’Vocal Leadership’-uddannelsen ved Codarts University of the Arts i Rotterdam. 

Hun leder desuden ungdomskoret, Syng Selected sammen med Morten Vinther Sørensenog koret, NABLA, som har base i Aalborg. 

Som sanger, arrangør og medleder i det verdensberømte rytmiske kor, Vocal Line har hun også optrådt med Rolling Stones og med vokalkunstneren, Bobby McFerrin og så har hun været en del af den elektroniske vokalgruppe, Postyr, som vandt internationale priser og turnérede i hele verden med sin originale vokalmusik. 

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja 
  
Niveaufri adgang: Ja 
  
Handicapvenligt toilet: Ja 
  
Fast teleslyngeanlæg: Nej 
  
Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket – via dette link
  
Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.

Tags

Materialer