Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:20
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Børnebiblioteket
Målgruppe
For børn
Børn

Expat + Dane family

25.01.20
Musik og leg for familien – mød andre familier fra nær og fjern. Musikpædagog Malene Horsfeldt sætter gang i legen og vi slutter af med at sætte os sammen om bordet til en let frokost og en hyggesnak.Musik og leg for familien – mød andre familier fra nær og fjern. Musikpædagog Malene Horsfeldt sætter gang i legen og vi slutter af med at sætte os sammen om bordet til en let frokost og en hyggesnak.

Vi inviterer børnefamilier med udenlandsk og dansk baggrund til at mødes på biblioteket. Her kan børn og forældre kaste sig ud i musiklege og lave noget kreativt sammen før vi slutter af med at sætte os ved det store bord sammen og få en let frokost.

Musikpædagog Malene Horsfeldt alle ud på gulvet med sin smittende musik og dans.  Malene Horsfeldt har sammensat sit show af egne sange, der kommer alle sanserne rundt og som passer til børn op til ca. 7 år. 

Idéen bag arrangementet er, at give familier et mødested, hvor danskere og expats – mennesker, der er i Aalborg for at arbejde i en kortere eller længere periode, kan lære hinanden at kende. 

Det er ofte svært for expats at få et netværk blandt danske familier, og nu giver vi dem chancen her for at mødes. 

Legene er mest for børn i alderen 4 til 7 år – men alle er velkomne. 

Gratis entré og tilmelding er ikke nødvendig.