Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Glashjørnet
Målgruppe
For alle
Børn

Aflyst: Kom på forsiden!

19.09.19
Vær med, når vi flår de støvede klassikere ned fra hylden og forsyner forsiderne med din personlige streg. Kom uanset niveau og tegnestil (også collage!). Vi får hjælp af illustrator Rebecca Rosenquist!

ARRANGEMENTET HAR DESVÆRRE MÅTTET AFLYSES! VI HÅBER IMIDLERTID AT VENDE TILBAGE MED NYE TEGNEEKSKURSIONER OG -EVENTYR I FREMTIDEN. 
 

Kan du tegne, lave collage eller har du din helt egen teknik til at få papiret til at eksplodere, så vær med når vi hiver gamle, støvede klassikere nye forsider. 

Din forside vil herefter komme til at smykke bibliotekets gamle bøger som nye dustcovers, så de bliver det første nye læsere møder, når der skal gang i de store klassikere. 

På dagen får vi hjælp fra grafisk designer og illustrator Rebecca, der bl.a. har arbejdet hos Weltklasse og med projektet '1 drawing a day - keeps the doctor away' (se fx. www.instagram.com/rebecca.rosenquist).

Rebecca vil undervejs give tips og pointers til, hvordan den ultimative forside skal skæres, og give live- og storskærmsdemonstration af, hvordan man kan tænke arbejdet med at give en forside liv.  

Kom uanset niveau og tegnestil - men vi har kun 25 pladser, så kom i god tid.