Bare en chance af Elle Kennedy

Tredje del i serien om WAGs er underholdende og hjertebanke-fremkaldende læsning!

 

I de to første bind i denne serie lærte vi Wes og Jamie at kende. Nu er turen kommet til Jamies lillesøster Jess, som vi kort mødte i "Os", hvor hun kom og passede Jamie mens han var syg. Her mødte Jess også Wes' holdkammerat Blake og det resulterede i en hed oplevelse i en massagestol. Sidenhen har Jess lagt Blake på is, men han har helt andre planer med hende! Blake er intens og passioneret omkring alt hvad han laver og det omfatter også Jess! Han må dog kæmpe sit livs kamp for at få Jess til at indse at de passer sammen!

 

Som både "Ham" og "Os" er "Bare en chance" en hyggelig og underholdende kærlighedshistorie, med to personer der tydeligvis er tiltrukket af hinanden, men som ikke helt kan finde ud af at være sammen. Det resulterer i flere pinlige situationer og jeg sad flere gange og grinte for mig selv. Der er et godt flow i historien og den er hurtig læst.

 

Hvis man er til new adult bøger, og tidligere har læst "Off-Campus" og "Game on", så skal serien om Wes, Jamie og nu Jess og Blake helt sikkert læses. Det er feel good litteratur og det giver virkelig hjertebanken og smil på læben!


reserver Ebog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Flamingo

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten